Personvernerklæring - Retromiks

Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan Retromiks.no samler inn og bruker personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger som du har krav på å få vite når det samles inn opplysninger fra dette nettstedet (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av bruktvarer og klær du bestiller (privatsalg i nettbutikken) og samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev).

Behandlingsansvarlig er Bodil Mølmen. Kontakt: post@retromiks.no.

Informasjon ved bestilling

Vi samler informasjon for å kunne sende varen frem til deg.

Når du bestiller en vare lagrer vi opplysningene du har fylt inn i bestillingsskjemaer. Dette inkluderer bl. a. navn, epostadresse, adresse og telefonnummer.

Personopplysningene samlet(ikke på individnivå) blir også brukt til å analyse bruken av nettbutikken. I tillegg til personopplysningene du selv oppgir, samler vi inn data om bruken av nettstedet med informasjonskapsler for å analysere og utvikle nettstedet og salget.

Informasjonen du oppgir gis ikke videre til tredjepart. Opplysningene blir liggende i kunderegistret en tid, og blir slettet i tråd med gjeldene regelverk.

Om du abonnerer på vårt nyhetsbrev behandler vi dine personopplysninger basert på ditt samtykke. Opplysningene gis ikke videre til tredjepart.

Tredjepart

Vi bruker tredjeparters informasjonssystem for behandling av dataene. Vi må overlevere data til tredjepart for å muliggjøre å drive dette nettstedet og sende frem det du har kjøpt. Dette gjelder systemleverandør, betalingstjenesteleverandør, logistikkleverandør (Posten). 

Dataene vil bli overlevert til tredjeparter for eksempel når du bestiller produkter fra nettbutikken og når varen skal betales og sendes.

Opplysninger registerert hos tredjepart behandles konfidensielt og i tråd med personvernregelverket.

Informasjonskapsler - cookies

Vi benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin.

Vi ønsker at dine personopplysninger skal være trygge når du besøker dette nettstedet.  

Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.

Du gir tillatelse i cookies banner som kommer opp på nettstedet ved første gangs besøk. 

Vi benytter kun cookies for å hente inn anonym statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Dette er cookies for teknisk informasjon om cookies på dette nettstedet.

Vi bruker ikke noen form for annonserings-cookies. Ingen av disse informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som person.

Dine rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til post@retromiks.no.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 7.10. 2022.